Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 29 de de febrer del 2012 | 19:11
La fotografia

Unes 7.000 persones constituiran l'ANC al Palau Sant Jordi

El pròxim 10 de març l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) celebrarà la seva Assemblea General en la qual es debatran les prop de 900 esmenes que s'han presentat als documents fundacionals.

Barcelona · L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) celebra aquest 3 de març una sessió preliminar en la qual es decidiran les esmenes als documents fundacionals que seran sotmeses a votació a més de 200 punts de la geografia catalana. Posteriorment, el 10 de març, l'assemblea celebrarà la seva Assemblea General al Palau Sant Jordi de Barcelona en un gran acte unitari en el qual prop de 7.000 persones d'arreu de Catalunya debatran i analitzaran les prop de 900 esmenes que s'han presentat als documents fundacionals.

La gran quantitat d'esmenes presentades fa palesa la força i vivesa amb què aquesta associació neix, partint de la Conferència per l'Estat Propi, celebrada al Palau de Congressos el passat 30 d'abril de 2011. L'ANC pretén ser l'hereva de l'Assemblea de Catalunya dels anys 70 i recull el guant i la llavor que el moviment de consultes va sembrar en el país.

L'ANC és una entitat transversal on tothom és cridat a participar sempre a títol individual i sense que importi l'adscripció o el color polític que pugui tenir cada participant, i que només té un objectiu: assolir la majoria social que ens permeti arribar a la independència. L'Assemblea té el ferm compromís, recollit en tots els textos fundacionals, de no esdevenir un partit polític ni presentar-se a cap contesa electoral, ni pretén substituir cap entitat del ric teixit associatiu català, sinó només complementar-los per assolir l'objectiu comú.Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat