Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 14 de de juny del 2013 | 18:28
Notícia · Comunicació

Nova etapa al Grup Barnils: més periodisme d'investigació i més treball col·laboratiu

El Grup Barnils ha aprovat un nou pla estratègic per als propers cinc anys que pretén recuperar el periodisme d'investigació als mitjans catalans i treballar amb altres entitats per a la denúncia de la precarització del treball periodístic i la cerca d'alternatives.

Barcelona · El Grup de Periodistes Ramon Barnils ha celebrat aquesta setmana la seva 14a l'Assemblea General Ordinària de socis  amb la qual el grup ha decidit aprovar un nou Pla Estratègic d'acció que guiarà a l'entitat els propers cinc anys.

El Grup Barnils ha acordat, amb el nou pla, buscar noves vies de manteniment econòmic que facin possible nous projectes, de la mateixa manera com el Grup ja va fer amb el darrer Anuari de Media.cat. El nou pla també inclou recuperar el periodisme d'investigació, una finalitat que el Grup Barnils ha emmarcat dins del context actual de crisi i que preveu dur a terme en col·laboració amb d'altres organitzacions i entitats com Fundació Catalunya, Edicions Saldonar o Edicions Dau.
El Grup Barnils treballa per la recuperació del Premi Ramon Barnils"
Amb aquesta nova via, el grup busca col·laborar en la tasca de denúncia de la precarització del treball periodístic i la cerca d'alternatives. Així mateix, el Grup mantindrà les seves publicacions habituals com Periodistes i el projecte de llibres periodístics impulsat amb Edicions Saldonar. 

Les novetats del nou pla del Grup Barnils són tres: treballar per la recuperació del Premi Ramon Barnils, elaborar seminaris sobre periodisme d'investigació i observació crítica dels mitjans i ampliar convenis de col·laboració amb noves universitats del país.


Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat