Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 28 de de setembre del 2011 | 17:59
Notícia · Comunicació

Cuní no modifica audiències a 8TV

El presentador, que condueix 8 al dia al canal de televisió del Grup Godó, ha aconseguit un 3,44% de share durant les dues primeres setmanes, un percentatge exactament igual al que 8TV va aconseguir ara fa un any.

Barcelona · El periodista Josep Cuní ha estat el primer dels presentadors estrella de TV3 en passar a formar part de la plantilla de la televisió privada del Grup Godó, 8TV. Després dels deu primers dies d'emissió de 8 al dia, que s'emet de dilluns a divendres de 19 hores a 22 hores, les xifres constaten que el periodista no ha aconseguit aixecar les audiències del canal, tal i com preveia el Grup Godó en un principi.

D'aquesta manera, els deu primers programes conduits per Cuní han aconseguit un 4,89% d'audiència, un percentatge que sí és superior als programes que va emetre 8TV en aquest mateix horari el passat any, (al setembre del 2010) els quals van obtenir, de mitjana, un 3,73%. Aquesta imatge, però, no explica la tendència global de 8 al dia, que ve marcada per un 3,44% de share durant aquestes dues primeres setmanes, un percentatge igual a l'aconseguit per 8TV el setembre de 2010.

Malgrat tot, la xifra ha frenat la caiguda dels últims mesos de 8TV i ha trencat una inèrcia negativa que es va saldar amb un 2,4% d'audiència a l'agost, el resultat més baix des del novembre del 2008.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat