Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de de desembre del 2015 | 12:40
La fotografia · Política

Debat 20-D trencant l'estil Cuní

El Grup Godó que arrossega greus problemes d'audiència depén Ara d'Atresmedia que no és la "Bota d'en Ferriol" i el viu i àgil Josep Cuní s'adapata als nous temps i sap que la seva aportació a 8TV com millor li funciona és a través dels debats  polític que li concedeixen una audiència superior a la mitjana de la cadena.

Així doncs, el debat d'ahir  i  l'entrevista d'avui al president en funcions, Artur Mas, porten la marca equilibrista d'aquest grup de comunicació: sempre propers al poder de la Moncloa i lal de la Plaça Sant Jaume.

Del debat del 20-D amb tots els candidats en volem  destacar l'equilibri dels tres periodistes que van fer-los les preguntes: Pilar Rahola, Màrius Carol i Jordi Basté. La participació dels tres va fer que el debat fos molt més equilibrat que altres vegades en el que l'omniprosent Cuní feia d'únic i omnipresent mestre de cerimònies.

També es va produir durant el debat una novetat , gairebé un "miracle":  PP i Ciutadans es van expressar en català pràcticament en totes les seves intervencions mentre, pel contrari, el que va utilitzar només el castellà va ser el candidat d'ERC, Gabriel Rufián......

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat