Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 31 de de juliol del 2012 | 18:11
Notícia · Comunicació

Estem de vacances, però en estat d'alerta

L'Associació Tribuna Catalana ha decidit donar vacances a la seva estructura i col·laboradors, retornant de nou a l'acció política i periodística el proper dia 3 de setembre, tot i la situació actual que ens obliga a estar en estat d'alerta permanent per possibles esdeveniments importants.

Volem aprofitar aquesta nota per agraïr als nostres lectors la seva fidelitat a un periòdic digital com Tribuna.cat, que prioritza l'opinió i l'estratègia nacional per sobre de la informació, generant així coincidències i complicitats en tot l'espai plural del catalanisme, el sobiranisme i l'independentisme.

Des d'aquí també volem agraïr a tots els nostres col·laboradors que, d'una forma desinteressada i durant els darrers mesos, han donat suport amb les seves col·laboracions a què aquest diari continui en uns moments de crisi per a tots els mitjans de comunicació. I Tribuna.cat no ha estat cap excepció, tot i ser editat per una entitat sense finalitats de lucre.

Durant el mes d'agost deixem en portada un conjunt de cròniques, notícies, opinions, entrevistes i anàlisis que han sigut líders d'audiència en les darreres setmanes, i que creiem que són una mostra de la línia cap a la sobirania i cap a la llibertat, i sense concessions, que segueix la nostra associació i Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat