Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 9 de de juliol del 2014 | 19:00
Notícia

Nota de l'Associació Tribuna Catalana

L'Associació Tribuna Catalana, editora de Tribuna.cat, comença les seves merescudes vacances del seu equip i col·laboradors.

Barcelona · Tot l'equip de Tribuna.cat hem fet possible desinteressadament un diari digital i d'opinó durant 14 anys d'edició ininterrompuda. 

Des de Tribuna.cat som conscients del moment històric de la nosotra nació i primordialment d'una part d'aquesta, Catalunya, la qual s'ha posat en marxa cap al seu dret a decidir i la reconstrucció nacional. Aquesta reconstrucció ens ha de permetre gaudir de la normalitat d'ésser un estat que ens permeti la il·lusió i el repte de ser sobirans del nostre futur i visibles al món.

L'1 de setembre l'equip de Tribuna.cat ens reintegrarem de nou a la nostra tasca diària com a digital d'opinió, i alhora potenciarem TribunaTV. En cas de produïr-se esdeveniments que requereixin la presència de la nostra veu, l'equip de Tribuna.cat ens reintegrarem immediatament per a tornar a editar dia a dia el nostre web digital.

Us deixem en pantalla un número extraordinari de vacances que recull articles inèdits fins ara i que també ofereix alguns textos que més audiència han tingut i que més ionterès han aixecat.

Bones vacances i tothom alerta per a preparar la gran mobilització de l'Onze de Setembre i el 9-N.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat