Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de de març del 2015 | 18:20
Notícia

Tribuna.cat, de vacances fins al dia 7 d'abril

Des de l'associació Tribuna Catalana, editora de Tribuna.cat, suspenem l'edició diària durant aquesta setmana i fins al 7 d'abril. Per tal d'estimular la lectura i l'anàlisi política durant aquestes vacances, des de Tribuna.cat us hem preparat el número especial que teniu en pantalla.

Des de Tribuna.cat donem vacances als nostres desinteressats col·laboradors des d'avui i fins al 7 d'abril. Abans de marxar, però, hem publicat a la principal del digital una edició especial reforçada amb articles d'opinió, entrevistes, notícies, cròniques i fotografies sobre el bo i millor d'aquesta setmana, amb noves col·laboracions i també amb l'anàlisi dels col·laboradors de sempre.

La portada d'aquest número especial està encapçalada per les opinions de Josep Pinyol i Balasch, Josep-Lluís Carod-Rovira, Jordi Porta, Fèlix Martí i Raül Romeva, entre d'altres, així com la fotografia que anuncia l'homenatje al general Moragues a Barcelona, l'entrevista exclusiva de TribunaTV al diputat d'ICV al Parlament, Jaume Bosch, el darrer Informe SIC, la crònica de tecnologia de Carles Toronjo, l'entrevista del periodista Pep Martí a Antoni Castellà i l'acudit, d'en Puyal, especial per aquesta setmana, entre d'altres.

Tribuna.cat tornarà a ser amb tots vosaltres el proper dia 7 d'abril. Bona setmana!

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat