Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 8 de d'abril del 2015 | 17:53
Notícia

Tribuna.cat, a favor de la desaparició definitiva dels blocs electorals

De nou, uns comicis tornen a fer evident el llast que arrossega la professió periodística des de fa anys amb la permanència dels blocs electorals. Punta de l'iceberg d'una cadena ben encaixada i greixada de control de notícies i continguts, el sistema de blocs electorals ha tornat a posar la societat i la professió dempeus.

M. Folch · Les eleccioins municipals del proper 25 de maig han tornat a posar en primer pla de l'actualitat periodística l'agressió constant que viu la professió amb la permanència del sistema de blocs electorals.

Els blocs han provocat, de nou, una mostra variada de denúncies d'amplis sectors (Col·legi de Periodistes, Sindicat de Periodistes, Grup Barnils, periodistes de la CCMA i de mitjans de comunicació públics, etc.) en contra de l'abús de control que suposa aquest sistema, unes reivindicacions a les que l'Associació Tribuna Catalana s'hi vol sumar.

El problema dels blocs electorals no només afecta els periodistes sinó a tota la societat ja que suposa una agressió a la llibertat d'informació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat