Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 5 de de juliol del 2005 | 00:00
Notícia · General

Un nou toro d?Osborne apareix a Catalunya

L’espanyolisme que representa el toro d’Osborne compta, des d’aquest cap de setmana, amb una nova icona a Catalunya. La tala d'uns xiprers al costat de la carretera N-340 a l'Aldea (Baix Ebre) ha tret a la llum una antiga tanca publicitària que reprodueix la figura del toro d’Osborne. La pàgina web del grup vitivinícola encara no s’ha fet ressò de la troballa.
Fins ara, a tot Catalunya només es podia trobar mitja silueta de toro, al Bruc (Anoia). Després d’haver patit multitud d’accions ridiculistes, desperfectes i reconstruccions, uns desconeguts van escapçar-ne la part superior, l’any 2003. Des de llavors, la silueta que s’alça a la falda de Montserrat només representa mig toro. A Mallorca n’hi ha un altre, a Algaida, que també va ser enderrocat i tornat a construir. Al País Valencià, per bé que a totes les comarques castellonenques no s’hi troba cap toro, a València i Alacant se n’hi compten fins a dotze.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat