Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 22 de de juny del 2009 | 14:48
Notícia · Internacional

Spanair tria el català com a llengua d'ús preferent

Barcelona · La companyia catalana de vol Spanair ha decidit usar com a primera llengua el català sempre que els sigui possible. Spanair, que està d'estrena per la inauguració de les instal·lacions a la nova terminal T1 a l'aeroport del Prat, està aplicant els primers passos per reforçar-hi l'ús de la llengua catalana.

La nova aerolínia catalana ha decidit tenir com a llengua preferent el català com a mínim als seus espais dels aeroports catalans, així com a les relacions internes i externes de l'empresa i en tot moviment que se succeeixi en territoris de parla catalana. Seguint la seva línia de companyia catalana pionera i amb l'objectiu clar de convertir-se en un hub i internacionalitzar l'aeroport del Prat, Spanair ja va apostar per l'ús del català des de fa més d'un any i mig, quan va permetre l'opció a tots els seus usuaris d'escollir el català en les seves accions.

"L'aposta és ferma i volem que quedi ben clar el compromís amb l'ús del català a Barcelona i a Catalunya" ha indicat un portaveu de la companyia. Un pas endavant més per Spanair cap a l'objectiu de convertir-se en un referent del sector aeri català.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat