Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 25 de de gener del 2010 | 15:17
Notícia · Internacional

L'experiència de les consultes sobiranistes arriba fins a l'illa de Sardenya

Barcelona · Uriel Bertran, Elisenda Paluzie i Jordi Miró, representants de la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència, han viatjat aquest cap de setmana fins a Santa Cristina de Paulilatino, a Sardenya, per difondre l'experiència en l'organització de les consultes sobre la independència de Catalunya.

Els membres de la Coordinadora han participat en una xerrada on han pogut explicar que l'objectiu dels referèndums celebrats els passats mesos a diferents poblacions de Catalunya és "la convocatòria d'un referèndum vinculant sobre la Independència", i han volgut remarcar la importància de la societat catalana en aquest procés cap a la consecució de l'Estat propi català: "Que no hi hagi actualment una majoria política al Parlament per a convocar un referèndum d'autodeterminació no significa que no hi sigui a la societat".

La jornada, organitzada per una de les institucions de l'illa, Fondazione Sardinia, també ha comptat amb la presència de nombrosos membres de la política de Sardenya, d'entre els quals en destaquen l'expresident de l'illa, Renato Soru, i l'exalcalde de l'Alguer, Carles Sechi.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat