Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 19 de de març del 2015 | 17:52
Notícia

"L'única sortida possible és la independència"

Jaume Bosch ha assegurat: "Al costat de partits com ERC que ho tenen molt clar, ICV ha jugat un paper complicat i complex, però l'objectiu d'ICV no és ser pocs i convençuts sinó arrossegar les més de 300.000 persones que van votar el partit".

TribunaTV ha encetat aquest passat gener una sèrie d'entrevistes a diferents personalitats destacades del món polític, social, cultural i intel·lectual de Catalunya, per tal de prendre el pols al procés d'independència de Catalunya.

On som? Quin full de ruta cal seguir? Quines estratègies són necessàries? Llista única o diferents llistes amb programari comú? Al llarg de tot aquest 2015 TribunaTV emetrà un seguit d'entrevistes enfocades a donar responsta a aquests dubtes i a molts d'altres que sorgeixin en el camí cap a la llibertat del poble català. 

Dins d'aquest cicle d'entrevistes, aquesta setmana TribunaTV ha entrevistat en exclusiva Jaume Bosch i Mestres, qui ha assegurat que la independència "és l'unica sortida" ja que permet els catalans decidir el seu futur "no per recuperar cap Estatut sinó per decidir lliuremet què vol ser".

Bosch també ha destacat el paper d'Iniciativa (ICV) en el procés, ja que segons l'entrevistat el partit juga un paper "delicat i interessant": "Al costat de partits com ERC que ho tenen molt clar, ICV ha jugat un paper complicat i complex, però l'objectiu d'ICV no és ser pocs i convençuts sinó arrossegar les més de 300.000 persones que van votar el partit, partint de la base que una bona part del partit sempre s'havia definit com a federalista".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat