Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 19 de de gener del 2011 | 17:10
Notícia · Política

Yvonne Griley és nomenada directora de Política Lingüística i Oriol Izquierdo continua al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes

Barcelona · El Consell Executiu ha nomenat Ivonne Griley i Martínez directora general de Política Lingüística en substitució del republicà Bernat Joan. Griley, vinculada en el món del foment de la llengua catalana, ha estat membre de la junta d'Òmnium Cultural i col·laboradora de Tribuna.cat. Fou també subdirectora general de Política Lingüística (1996-2004); vicepresidenta de la subcomissió de Cultura de l'Assemblea de les Regions d'Europa (ARE) fins al juliol de 2004; membre del consell d'administració del Consorci de Terminologia de Catalunya (TERMCAT) fins al 2004; membre i vicepresidenta del consell d'administració del Consorci per a la Normalització Lingüística i secretària del Consell Social de la Llengua Catalana. També ha estat impulsora i organitzadora del programa Voluntaris per la Llengua.

D'altra banda, el Consell ha ratificat en el càrrec a Oriol Izquierdo, director de la Institució de les Lletres Catalanes, funció que va desenvolupar sota la conselleria de Joan Manuel Tresserras i que continuarà ara amb la nova etapa de Ferran Mascarell.

Tribuna.cat vol felicitar Griley i Izquierdo, que va ser secretari de l'Opinió Catalana, i els desitja molts èxits en el camp de la llengua i la cultura catalana.  

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat