Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 29 de de novembre del 2005 | 00:00
Notícia · Política

Els pijos constituiran el seu partit el mes de gener

Arcadi Espada ha anunciat als quatre vents, aquest cap de setmana, que els pijos que integren Ciutadans de Catalunya/Ciudadanos de Cataluña, després de profundes reflexions -dignes de les seves proletàries professions-, donen per acabat el període de difusió del seu manifest i que, el mes de gener, es dissoldran per iniciar el procés constituent d’un nou partit polític neolerrouxista. El partit, a banda d’atiar l’enfrontament ciutadà, tindrà com a eix ideològic l’oposició a la reforma de l’Estatut i al nacionalisme que infesta totes les formacions polítiques de Catalunya.
La quinzena de pijos que van impulsar el manifest del Taxidermista s’autodissoldran com a associació i iniciaran els tràmits per constituir-se en partit polític, un procés que esperen tenir finalitzat el juny vinent. “Nosaltres som els promotors” del nou partit, va explicar Espada, però l’objectiu és obrir “un procés constituent més o menys assembleari, que culmini en la incorporació de tots els sectors de la dissidència catalana”. Una dissidència que, de moment, fins i tot s’ha permès refusar una aliança amb Alejo Vidal Quadras per considerar que el PP és un partit massa tou amb l’Estatut.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat