Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 17 de de maig del 2011 | 18:18
Notícia · Política

El govern aconsegueix convocar 1.245 places de professors

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha afirmat que la Generalitat "ha guanyat un pols" a l'Estat en aconseguir que l'executiu espanyol retiri el recurs contra la convocatòria de places de professor.

Francesc Homs

Barcelona · Madrid ha acceptat retirar el seu recurs contra la creació de places de professorat i Homs ha avançat que "la raó jurídica no els assistia per enlloc", especialment després d'una resolució judicial a Navarra que coincideix amb les tesis catalanes.

De tota manera, Homs ha dit que l'ofensiva contra Catalunya "no ha aflacat", i ha posat d'exemple que no podran convocar més de 1.245 places, ja que l'Estat ha avisat que llavors tornaria a presentar recurs.

El portaveu del Govern ha explicat que s'ha arribat a un acord amb l'Estat sobre la convocatòria de les 1.245 places de professors, una xifra que Madrid pretenia rebaixar fins a les 430. Homs ha remarcat que amb aquest tema "s'ha sentat un precedent d'intervenció en aquest àmbit sense precedents" perquè "la voluntat d'entorpir el normal desenvolupament de les nostres competències per desgràcia continua sent persistent".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat