Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de d'octubre del 2010 | 15:05
Notícia · Societat civil

Consulta a Barcelona: a pels 20.000 voluntaris i el milió d'euros

Barcelona · El proper 10 d'abril arribarà a Barcelona la culminació d'una de les iniciatives populars més importants dels darrers temps: les consultes sobre la independència. Quan més de la meitat de municipis del Principat han celebrat el seu propi referèndum i unes 600.000 persones han exercit el seu dret a escollir quin futur vol pel seu país, la capital principatina pot ser un punt d'inflexió pel que fa al procés d'emancipació nacional del país. No ha de ser un punt i final de la iniciativa, que pot estendre's arreu dels Països Catalans, però sí que tindrà una importància cabdal. Per tal d'aconseguir una bona participació, Barcelona Decideix ha calculat que necessitarà uns 20.000 voluntaris i un milió d'euros, dues xifres amb les que es pretén arribar a tots els barris de la ciutat.

En aquest sentit, Horta-Guinardó decideix col·laborarà a assolir aquesta fita en els onze barris que engloba el districte. La plataforma es presentarà el proper 16 d'octubre en el marc de la festa del Correllengua 2010 que se celebrarà en el Parc del Nen de la Rutlla. Concerts, activitats infantils, diables, bitlles i altres actes ompliran el parc durant tot el dissabte.

Des d' Horta-Guinardó decideix s'ha recordat que "la il·lusió i la feina assumida pels impulsors i els voluntaris i voluntàries de cara a aquesta consulta només es poden comparar amb l'enormitat del repte assumit. Un repte que només és un dels passos -necessari però no últim- de cara a aconseguir el reconeixement internacional del dret de catalans i catalanes a l'autodeterminació nacional". La plataforma ha fet una crida per trobar nous voluntaris per tal que s'incorporin i col·laborin en la iniciativa.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat