Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de d'abril del 2012 | 18:28
Notícia · Societat civil

Els membres de l'ANC escullen el nou Secretariat Nacional

L'avanç dels resultats provisionals, encara per validar per la Junta Electoral, ja es poden consultar a la pàgina oficial de l'Assemblea.

FOTO: Lluís Brunet.

Barcelona ·

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja ha votat i escollit els 75 membres que conformaran el Secretariat Nacional del moviment. En una jornada electoral marcada per la normalitat, els membres de l'ANC van votar el passat dissabte 31 de març a una de les setanta seus electorals que hi havia distribuïdes pel territori per tal d'escollir el nou Secretariat Nacional i el Territorial, en cas que no s'hagués ratificat el que ja hi havia. Els resultats de la comtessa, provisionals i no oficials, ja es poden consultar a la web de l'ANC, a l'espera que la Junta Electoral els validi.

Al document s'hi poden trobar els resultats dels candidats de representació nacional (que seran els 25 més votats) i els de representació territorial (que seran 50) repartits per regions. En ambdós casos hi ha els vots obtinguts a cada seu electoral. Amb el pas de les eleccions, i un cop hi hagi els resultats definitius i es conformi el nou Secretariat, l'ANC haurà culminat el seu procés constituent després que el passat 10 de març s'aprovessin els estatuts, el règim intern i el full de ruta en el gran acte celebrat al Palau Sant Jordi.


L'objectiu de l'ANC és, ara, el de seguir creixent i arrelant-se arreu del territori per poder aconseguir una sòlida majoria social favorable a l'Estat Propi que desemboqui en la independència l'any 2014.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat