Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 5 de de novembre del 2014 | 19:12
Recull de premsa · Illes Balears

Alzamora: "L'autonomia balear deu ser la que il·lustra millor la futilitat de l'Espanya autonòmica"

"Una burla com aquesta és difícil d'empassar, és dura d'acceptar i és impossible de gestionar. Si no és que ho fan rufians, ignorants i/o barruts com els que lidera José Ramón Bauzá".

L'escriptor de les Illes, Sebastià Alzamora, s'ha qüestionat a un article: "¿Hi ha oposició, a les Balears?" "En el sentit estricte del terme, jo diria que no. Hi ha una sèrie de forces que esperen el seu torn no ja per incompareixença sinó per incompetència de l'adversari, com la que ha demostrat el catastròfic PP de José Ramón Bauzá" s'ha respost.

A l'article Hi ha oposició a les Illes Balears? Alzamora ha assegurat que hi ha a les Illes un munt de "mentides i de fòbies socials que ningú ha aconseguit racionalitzar, perquè no hi ha manera humana de fer-ho" i ha dit que "només es pot dir que Bauzá i els seus consellers són una anomalia política que faria riure si no hagués causat tantes calamitats". 

"Ara bé, qui ha d'ocupar el govern en la propera legislatura balear? --ha continuat-- Amb un PSIB-PSOE més afeblit que mai, amb una coalició MÉS que presenta unes expectatives electorals pobres, amb una Esquerra Unida completament irrellevant i amb uns Podem/Podemos que segurament invertiran els seus possibles resultats a fer el ridícul, poca cosa es pot fer. Bé, sí: segurament es pot fer un govern del PP en minoria, i molt probablement el president d'aquest govern no es dirà José Ramón Bauzá, sinó qualsevol altra cosa. Però això no és cap consol".

Finalment l'autor de l'article ha conclòs que l'autonomia balear, "a banda de ser una de les que pateix un espoli fiscal més passat de voltes, deu ser la que il·lustra millor la futilitat de l'Espanya autonòmica". "Una burla com aquesta és difícil d'empassar, és dura d'acceptar i és impossible de gestionar. Si no és que ho fan rufians, ignorants i/o barruts com els que lidera José Ramón Bauzá, de qui en pocs anys no recordarem ni el nom" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat