Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 22 de de desembre del 2014 | 18:20
Recull de premsa

Carod: "Per a aconseguir el que volem no en som prou, no ens podem conformar amb els que som ara"

"Hauríem d'aspirar a sumar i convèncer el 20% del cos electoral que és perfectament convencible, que mai a la vida s'ha definit com a independentista".

L'exvicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha sentenciat a un article que "el resultat al qual hem d'aspirar no és tan sols de victòria matemàtica, sinó d'èxit ciutadà, amb unes xifres finals que parlin soles, amb contundència, sense necessitat d'aclariments".

"Per a assolir-ho --ha explicat--, cal una majoria sòlida i estable. I és cert que el canvi produït en el si de la nostra societat, els darrers anys, ha estat espectacular i que, avui, tot fa pensar que el primer grup d'opinió sembla decantar-se per la independència. Però no ens podem confiar i pensar que ja tenim la feina feta".

A l'article No en som prou Carod hi ha dit que "per a aconseguir el que volem, amb una victòria clara, no en som prou i no ens podem conformar amb els que som ara":

"Hauríem d'aspirar a sumar i convèncer el 20% del cos electoral que és perfectament convencible, que mai a la vida s'ha definit com a independentista, ni s'ha imaginat que un dia podria ser-ne, però que no hi és hostil i entén que som en una cruïlla i que cal decidir cap on anem, perquè com estem no aguantem més".

"Penso en els sectors socials procedents de les diferents onades migratòries, els quals han de creure's que ells són part del país, que no hi seran ciutadans de segona categoria i que, en una Catalunya lliure, podran tenir més qualitat de vida i més igualtat d'oportunitats que ara. I que, per a ser català, no han de renunciar a ser el que ja eren abans d'arribar aquí ells o els seus" ha afegit.

Finalment Carod ha conclòs que el futur "depèn de nosaltres, però el tindrem més segur si, defensant-lo lliure, just i culte, som molts més dels que ara som, ens donem les mans al carrer o ens vestim amb samarretes grogues i vermelles".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat