Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 6 de de març del 2015 | 17:45
Recull de premsa

Miró: "El cas Vidal demostra que la justícia no depèn només de les sentències"

"Una suspensió de tres anys per a un jutge per una acció que no té res a veure amb les seves responsabilitats com a funcionari de l'Estat és una mesura completament extrema".

El periodista David Miró ha dit a un article que la seva intenció de l'Estat espanyol amb la represàlia al jutge Vidal "ha sigut aplicar el que en llenguatge diplomàtic es coneix com a "resposta proporcionada", és a dir, un càstig suficient però que no s'acabi convertint en un bumerang per excessiu".

"Ara bé, si fem abstracció de la previsió d'expulsió --ha dit Miró a un article--, una suspensió de tres anys per a un jutge per una acció que no té res a veure amb les seves responsabilitats com a funcionari de l'Estat és una mesura completament extrema i dibuixa quins són els límits d'aquesta "democràcia de baixa qualitat", segons l'afortunada definició del conseller Homs".

Finalment el periodista ha dit: "En tot cas, seria interessant obrir un debat sobre quins drets i quin grau d'implicació cívica haurien de poder tenir els jutges en una eventual Catalunya independent. El cas Vidal demostra que la justícia no depèn només de les sentències".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat