Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 24 de de febrer del 2015 | 17:59
Recull de premsa

Torra: "Ja no som a la pantalla del dret a decidir, som a la de decidir la independència"

"El 27-S ha de ser arguments, debat, dades, futur: com podem gestionar millor i amb més recursos la sanitat, l'educació o les infraestructures de Catalunya? Continuant a Espanya o esdevenint un estat independent?"

El director del Born centre Cultural, Quim Torra, ha dit a un article que el caràcter plebiscitari del 27-S "no és negociable" i que si el 27-S els catalans no el convertim en un plebiscit, "res del que ha passat aquests darrers anys no haurà tingut sentit".

"Ja no som a la pantalla del dret a decidir --ha dit a l'article I fins al 27-S, què?--, som a la de decidir la independència. Falquem bé aquest punt. Tots aquests anys amunt i avall, les manifestacions i gigaenquestes, no s'hauran perdut si el 27-S votem en clau plebiscitària. I guanyem. I això només depèn del poble de Catalunya".

L'autor de l'article ha sentenciat que quan Duran Lleida afirma que no ho són, de plebiscitàries, "el que senzillament estan dient és que el que no volen és la independència de Catalunya", i ha alertat: "No caiguem en aquesta trampa. El 27-S ha de ser arguments, debat, dades, futur: com podem gestionar millor i amb més recursos la sanitat, l'educació o les infraestructures de Catalunya? Continuant a Espanya o esdevenint un estat independent?"

"En aquests mesos ens ho juguem tot" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat