Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 18 de de juny del 2014 | 19:02
Recull de premsa

Xirgo: "Vagin-se preparant per al gran canvi de rumb del PSC. Serà espectacular"

"Miquel Iceta, al seu blog personal (14 de desembre del 2013): "L'èxit de l'expressió dret a decidir és directament proporcional a la seva ambigüitat. Decidir, què?, qui?, hi ha algú que no vulgui decidir?"".

El periodista Xevi Xirgo ha alertat a un article a El Punt AVUI : "Vagin-se preparant per al gran canvi de rumb del PSC. Serà espectacular. Com els seus resultats a les municipals". 

A l'article, Xirgo ha recordat declaracions i fragments d'articles de Miquel Iceta sobre el dret a decidir dels catalans, com aquest: "Tots els dirigents polítics catalans admeten en privat que el 2014 no hi haurà consulta." "Miquel Iceta, en una entrevista a Catalunya Ràdio --ha continuat Xirgo-- (24 d'octubre del 2013): "La pregunta (referint-se a la pregunta feta pública pels partits polítics partidaris de la consulta) és un nyap; és possible que els mateixos autors de la proposta, conscients que no té cap possibilitat de verificar-se en la pràctica, no s'hi hagin esforçat gaire."

Més declaracions d'Iceta: "Miquel Iceta, al seu blog personal (14 de desembre del 2013): "L'èxit de l'expressió dret a decidir és directament proporcional a la seva ambigüitat. Decidir, què?, qui?, hi ha algú que no vulgui decidir? El cert és que el dret a decidir no existeix com a tal dret, no és exigible davant de cap instància nacional, europea o internacional."

El darrer exemple: "El Periódico (13 d'abril del 2014); "Si Mas vol de veritat la consulta, el que ha de fer és acceptar la legalitat vigent i els mecanismes per modificar-la." Abc (28 de març del 2014); "El dret a decidir no existeix." Público.es (17 de juny del 2014); "Així com fa 300 anys Felip V va posar fi a les esperances de la Catalunya austriacista, Felip VI té l'oportunitat d'actuar en un sentit ben diferent, acompanyant el procés cap a una veritable Espanya de tots, lloc de trobada de diversos pobles, de les nacions, nacionalitats i regions que hi conviuen, capaces de compartir un projecte federal comú." El Periódico (4 de juny del 2014)".

Finalment Xirgo ha conclòs: "Sobren els comentaris. Vagin-se preparant per al gran canvi de rumb del PSC. Serà espectacular. Com els seus resultats a les municipals."

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat