Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 5 de de novembre del 2009 | 17:28
Crònica · Afers religiosos

Impressionant nivell d'adhesions a l'homenatge al bisbe Carrera

Tal com informava ahir Tribuna.cat, la figura del bisbe Joan Carrera continua generant un gran consens no només en el si de l'Església, entre els diversos sectors sovint enfrontats però que en aquest cas han aparcat les seves diferències, sinó també en el si de la societat civil del nostre país. Una bona mostra d'aquest esperit de consens, certament digne de ser posat en relleu, és el conjunt d'adhesions que han rebut els organitzadors de l'acte d'homenatge, el Grup Sant Jordi de Promoció i Defensa dels Drets Humans.

Els sindicats majoritaris (CCOO, UGT i USOC), el F.C. Barcelona, Òmnium Cultural, els Ajuntaments de Cornellà, l'Hospitalet i Barcelona, La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, ESADE, Fundació Enciclopèdia Catalana, Unió Democràtica de Catalunya, Convergència Democràtica de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, el Partit dels Socialistes de Catalunya, la Síndica de Greuges de Barcelona, El Ciervo, la Fundació Alfons Carles Comín, Acció Solidària contra l'Atur, el Casal Popular Vilassar de Dalt, i moltes altres entitats i institucions estrictament eclesials, com ara Càritas de Barcelona i de Catalunya, Justícia i Pau, les abadies de Montserrat i de Poblet, les fundacions Joan Maragall, Claret i Pere Tarrés, Ràdio Estel, Foc Nou, Catalunya Cristiana, la Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació de la Conferència Episcopal Espanyola, la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat s'han adherit formalment a l'acte. Tot plegat, una resposta extraordinària de la societat civil i de les institucions eclesials.

Un altre signe eloqüent de la receptivitat de la societat catalana envers l'homenatge al bisbe Carrera és la col·laboració generosa de diverses institucions, tot començant per la Direcció General d'Afers Religiosos que ha ofert el suport econòmic necessari per a la realització de l'acte, la Basílica de Santa Maria del Mar, la Fundació Blanquerna i els Equips de Pastoral Política i Comunicació, entitat que també va ser fundada per Joan Carrera. Igualment, mereix una menció especial l'actuació desinteressada de la Coral Sant Jordi que interpretarà quatre peces i de l'actor Joan Pera, que introduirà i presentarà l'acte.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat