Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 20 de de març del 2015 | 19:46
La fotografia

Albert Sáez presenta el seu darrer llibre 'El periodisme després de Twitter. Notes per repensar un ofici'

Sáez ha exposat al públic de la Facultat de Comunicació de Blanquerna el contingut del seu darrer monogràfic, guardonat als darrers Premis Octubre, 'El periodisme després de Twitter. Notes per repensar un ofici'.

FOTO: @laiabonetrull.

Barcelona · El periodista i director adjunt d'El Periódico, Albert Sáez, ha presentat aquesta setmana el seu darrer llibre, 'El periodisme després de Twitter. Notes per repensar un ofici'.

El contingut del llibre està dedicat exclusivament al periodisme i la seva evolució en els darrers anys i convergència amb les xarxes socials, tal i com ha assegurat Sáez en la presentació del llibre aquesta setmana a la Facultat de Comunicació de Blanquerna: "[Els periodistes] ja no podem competir en l'alerta [de les notícies] però sí en la [seva] interpretació".

El llibre de Sáez, premiat el passat 2014 amb el guardó Joan Fuster, aborda els canvis i transicions de l'ofici de periodista i el sorgiment d'internet i de les xarexes socials com a fenòmens que transformen la funció dels periodistes de dalt a baix. Tal com ha assegurat Sáez, el llibre pretén donar resposta a la pregunta: "Quin futur té el periodisme quan existeixen les xarxes socials, la publicitat fuig dels mitjans de comunicació i la legislació no és favorable a les empreses que sostenen aquests mitjans?"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat