Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 27 de d'octubre del 2014 | 20:55
La fotografia

Els 43 Premis Octubre premien Albert Sáez, Juli Alandes i Jordi Mas

Una de les cares més conegudes del panorama periodístic dels Països Catalans, Albert Sáez, ha destacat aquesta setmana entre els guardonats d'enguany als Premis Octubre. El director adjunt d''El Periódico' ha rebut el premi per l'obra 'El periodisme després de Twitter. Notes per repensar un ofici'.

Barcelona · El poeta Jordi Mas (Santa Coloma de Queralt, 1972), el professor i novel·lista valencià Juli Alandes (Castelló de la Ribera, 1968) i el periodista i director adjunt d''El Periódico', Albert Sáez (Barcelona, 1965), han estat els guardonats dels Premis d'Octubre d'enguany.

La 43 edició dels premis ha valorat l'obra 'Febrer' del poeta Mas com a guanyadora amb el premi Vicent Andrés Estellés de Poesia, així com també ha valorat l'obra 'Trencatenebres' del novel·lista Alandes, com a guanyadora del premi Andròmina de Narrativa. Per la seva banda Sáez ha estat guardonat amb el Joan Fuster d'Assaig per 'El periodisme després de Twitter. Notes per repensar un ofici'.

La cerimònia de lliurament ha tingut lloc aquest passat cap de setmana en el tradicional sopar que se celebra al Centre Octubre de Cultura Contemporània, amb un homenatge al barri valencià del Cabanyal i amb la participació de Sílvia Pérez Cruz i Lluís Llach, entre d'altres.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat