Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 10 de de juny del 2014 | 18:47
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Neix Crític, el nou mitjà de comunicació que pretén impulsar el periodisme d'investigació

Roger Palà, un dels creadors de Críticanunciava el passat mes d'abril en la presentació del nou Anuari de Mediacat que abandonava la publicació anual del Grup Barnils --on històricament hi havia treballat-- per a dedicar-se a "nous projectes".

M. Folch · Heus aquí la nova aposta dels ja consolidat periodista: la nova cooperativa Crític. A la mateixa presentació de l'Anuari 2014, els periodistes Roger Palà i David Bassa ja hi van reivindicar la necesitat imperiosa de la societat de disposar de mitjans periodístics amb afany d'inverstigació, crítics i independents: "El periodisme és més necessari que mai --deia Bassa--. Si no hi ha periodisme la societat perd i també el país sencer, perquè no té un retrat complet de la seva imatge".

Basats, doncs, en aquesta presmissa, curtits amb anys de feina al Grup Barnils i conscients, també, de l'actual buit existent en la professió d'un exercici lliure, crític i independent dels poders econòmics i polítics, Roger Palà, Sergi Picazo i Joan Vila han engegat Crític, un nou mitjà de comunicació digital que neix amb la intenció de presentar setmana a setmana una entrevista i un reportatge en profunditat sobre un tema d'actualitat política, econòmica i social.

Crític també vol ser una plataforma de continguts diaris d'opinió i anàlisi. Els impulsors de Crític han anunciat que el finançament del nou mitjà farà mitjançant la subscripció i també amb una inicial campanya d'autofinançament. Podeu col·laborar econòmicament amb Crític clicant aquest enllaç. Podeu veure el vídeo de Crític a l'apartat TribunaTV de Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat