Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 6 de de maig del 2013 | 17:51
La fotografia

Homenatge als illencs que lluitaren i que van morir en defensa de Barcelona el 1714

Aquesta setmana s'ha fet una ofrena floral al Fossar de les Moreres per recordar tots aquells mallorquins i mallorquines que van morir en defensa de Barcelona durant el setge borbònic.

FOTO: Vilaweb.cat.

Barcelona · Aquest passat 5 de maig s'ha celebrat una ofrena floral al Fossar de les Moreres de Barcelona en record de les persones de les Illes que van caure durant el 1714 i els anys anteriors en defensa de la capital catalana.

L'acte, convocat per l'Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana, també ha volgut recordar dues personalitats destacades del territori: Marià Villagómez i Bartomeu Rosselló-Pòrcel. Tots dos poetes són motiu de celebració aquest 2013: enguany es compleixen els 100 anys des dels seus naixements.

El memorial ha comptat amb la participació de Memorial 1714, Indrets del Record, IPECC, CAOC, Taller d'Història de Gràcia, Patriotes per la devolució, Crits i renou i l'Espai Mallorca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat