Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 15 de de desembre del 2009 | 17:03
Notícia · Comunicació

El col·lectiu Emma respon a Libération per les informacions sobre el 13-D

Barcelona · El fort ressò internacional que ha tingut la jornada de consultes d'aquest diumenge ha donat feina al col·lectiu Emma, entitat que respon les informacions "esbiaixades que es donin sobre els catalans a la premsa internacional". Tot i que afirma que el ressò ha estat "espectacular", el col·lectiu ha enviat un escrit al diari francès Libération, que ha titllat de "fracàs" les consultes per la participació que hi ha hagut.

En la seva resposta, l'agrupació ha afirmat que en l'article "Le ´oui´ raté pour l´indépendance de la Catalogne" sembla que el diari francès hagi seguit la línia fixada pels mitjans espanyols, en el sentit de negar qualsevol importància a la iniciativa. El col·lectiu Emma explica en la seva carta que el fet que 200.000 persones hagin anat a votar en una consulta "purament simbòlica", organitzada des dels moviments socials sense el suport dels partits i "silenciada" per bona part dels mitjans de comunicació "hauria de considerar-se un èxit a qualsevol lloc d'Europa".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat