Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 26 de de març del 2012 | 19:14
Notícia · Comunicació

'El medi ambient' fa 20 anys

El programa que emet TV3 cada dia va néixer ara fa dues dècades però els seu objectiu principal roman al llarg del temps per tal d'aconseguir arribar a àmplis sectors socials.

Xavier Duran.

Barcelona · El medi ambient, programa de TV3 que s'emet diàriament entre el Telenotícies Comarques i el Telenotícies Migdia, va néixer ara fa dues dècades fruit d'una proposta de la direcció dels Serveis Informatius de TV3 per donar resposta a una demanda incipient de la societat d'ampliar coneixements sobre el medi natural.

En aquells temps -finals dels 80-, Catalunya ja disposava d'un nombre més que considerable d'especialistes de gran prestigi en aquesta àrea de la ciència, a més d'una profunda tradició d'entitats naturalistes i conservacionistes. El programa es va concebre de la mà de Xavier Duran amb un format molt innovador per l'època.

A l'hora de fer balanç del què han suposat aquests 20 anys, Duran ha destacat dues de les claus que han aportat èxit al programa: la seva "vocació divulgativa, mantenint sempre el màxim rigor científic" i la voluntat de relacionar la temàtica ambiental "a pràcticament tots els àmbits": "Per això, a part de natura, residus, contaminació i energia, en el programa es tracten qüestions relacionades amb economia, innovació, competitivitat, empresa, benestar, art, literatura...".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat