Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 22 de d'abril del 2013 | 19:02
Notícia · Comunicació

Neix l'ARA Balears, nova capçalera en català a les Illes

Des del novembre de 2011 el Diari ARA i el Diari de Balears es distribuien de manera conjunta a les Illes. A partir d'aquesta setmana, però, s'ha acordat la creació d'una nova publicació diària: l'ARA Balears.

M. Folch · L'acord a què van arribar les dues capçaleres Diari ARA i Diari de Balears ha arribat a la seva màxima culminació: aquesta setmana els rotatius han anunciat la creació d'un nou diari a les Illes Balears, l'ARA Balears.

A partir de la iniciativa d'un grup de periodistes i empresaris mallorquins, la nova capçalera ha aconseguit tirar endavant aquesta setmana amb el suport d'empreses editores del diari ARA i del Diari de Balears.

Segons ha informat el Diari ARA, a partir de dia 23 d'aquest mes el Diari de Balears deixarà d'estar als quioscs i s'estrenarà la nova publicació, ARA Balears, en lloc seu. El Grup Serra mantindrà en propietat seva la capçalera per engegar noves iniciatives de comunicació.

Així com la primera fusió d'ambdues capçaleres no va comportar cap canvi en l'estructura empresarial dels diaris, ara, en canvi, la nova publicació ARA Balears incorporarà continguts de l'àmbit de les Balears, amb una especial atenció als assumptes territorials i apostant per una informació de proximitat. ARA Balears incorporarà de manera parcial la redacció de Diari de Balears i estarà format per un equip de professionals guiat pels mateixos criteris professionals del diari ARA.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat