Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 13 de de maig del 2014 | 18:51
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Racó Català celebra el 15è aniversari amb nou disseny i continguts

Ja ho vam anunciar el passat mes de març: Racó Català ha celebrat els seus 15 anys. Aquesta setmana, però, el web informatiu de referència als Països Catalans ha presentat les novetats referents a la data assenyalada: nous continguts i nou disseny web.

Barcelona · Racó Català ha celebrat el seu 15 aniversari amb una renovació total de la seva oferta informativa. Després d'un procés de reestructuració, d'ampliació de continguts, d'actualització del disseny i d'una millora de la infraestructura tècnica, Racó Català ha presentat aquesta setmana la seva nova oferta.

El web ha incorporat nous 'fitxatges' a la seva plantilla com Francesc Canosa o Víctor Alexandre, i ha adoptat un nou disseny que li permet tenir una nova secció de llibres, d'accés a les xarxes de comunicació 2.0 i fòrums, i un nou apartat dedicat a vinyetes en clau d'humor.

El gran impuls que ha pres Racó Català es deu al projecte de microfinançament amb TotSuma que ha fet possible el canvi tan transversal del web. Racó Català és un punt de referència en la comunicació digital informativa als Països Catalans i se situa ja al podi dels mitjans digitals en llengua catalana pel que fa a visites.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat