Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 6 de d'octubre del 2009 | 16:09
Notícia · Internacional

L'assoliment de la sobirania i el futur d'Europa, a debat

Barcelona · La caiguda del Mur de Berlín, fa vint anys, va suposar l'inici de desmembrament de l'URSS i el conseqüent naixement de nous estats, que van canviar un mapa d'Europa que s'havia mantingut inalterat durant mig segle. Aquest dimecres i dijous, el Centre d'Estudis de Temes Contemporanis organitza unes jornades que comptaran amb la presència d'expresidents de diversos estats que van esdevenir independents aleshores.

Van ser, en certa manera, arquitectes de la nova Europa'.

Aquest, precisament, és el títol de les jornades, que se celebraran al Palau de la Generalitat (dimecres) i al Museu d'Història de Catalunya (dijous). Els dos dies hi seran presents Milan Kucan, expresident d'Eslovènia, Vytautas Landsbergis, expresident de Lituània, i Mircea Snegur, expresident de Moldàvia, per tal de debatre com van assolir la seva sobirania i com veuen el present i el futur de l'Europa actual.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat