Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de desembre del 2014 | 20:16
Notícia

Llanos de Luna oblida el general Escobar i reivindica Prim

La Delegada del govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha deixat per un dia el seu fort apache, la fortalesa amb que ha convertit la delegació del govern al carrer de Llúria, per fer un pas més: intentar monopolitzar i instrumentalitzar l'arxiu de la corona d'Aragó, al barri Gòtic, que prèviament havia sigut pres --quasi-- militarment per assegurar-ne la seguretat.

Llanos de Luna ha estat aquesta setmana acompanyada de la inefable Sánchez Camacho, i de les autoritats de l'Estat destinades a Catalunya. Alguns dels obseravdors i periodistes presents a l'acte creien que Llanos de Luna aprofitaria l'acte per imposar seny i responsabilitat a una part dels aparells de l'Estat un tant excitats pel 9N.

Com no podia ser menys, les dues dames, Llanos de Luna i Sánchez Camacho, s'han passejat per tota la recepció explicant la situació de crispació de gran dificultat que viu Catalunya. Una vegada més aquestes senyores viuen en un món aïllat i protegit, sense connexió amb el poble. 

En el discurs de Llanos de Luna, ha sorprès que de l'únic català que ha lloat la delegada ha sigut un militar, el general Prim, el qual ha instrumentalitzat. Cal no oblidar que va ser assassinat. Potser hauria estat més útil per a Llanos de Luna de recordar el general Escobar, afusellat per Franco, i que encara avui no se li ha fet ni el més mínim homenatge.

D'entre les 120-130 persones assistents a l'acte s'hi trobaven els galifardeus de sempre i les autoritats de l'Estat. L'únic fet lamentable d'aquesta acte ha sigut la presència d'un persona respectada com Josep Maria Sala, del PSC. Molts s'han preguntat què hi feia una persona com ell en aquell món.

L'unionisme i les autoritats de l'Estat viuen en una mini bombolla al marge de la societat catalana, i això significa cada cia més la desconnexió de Catalunya amb Espanya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat