Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de d'octubre del 2015 | 12:58
Notícia

Nova multa de la UEFA al Barça per l'exhibició d'estelades

El Barça ha rebut aquesta setmana una nova multa de la UEFA  (40.000 euros) per l'exhibició d'estelades per part de la seva afició. Aquesta vegada però el club si recorrerà la multa cosa que no va fer amb la primera sanció (de 30.000 euros) . Ara el club ha decidit abandonar l'aposta inicial que havien fet per el diàleg i la pedagogia amb la UEFA.

El club presentarà un recurs al TAS després de descobrir que les gestions fetes els últims mesos no han servit de res: el conflicte entre el Barça i la UEFA segueix per tant encès.
Cal remarcar que aquesta multa és superior a la rebuda per l'Atlètic de Madrid i el Benfica pel llançament de bengales que van provocar ensurts i un ferit lleu la mateixa setmana.
El vicepresident esportiu i cap de l'expedició blaugrana ha afirmat que "El Barça no limitarà la llibertat d'expressió dels seus aficionats. El que no farem serà demanar als nostres socis que no ensenyin estelades".

"Seguirem defensant els interessos del club fins al final", ha dit Jordi Mestre,  i també que "Recorrerem al TAS. Si el TAS no ens dóna la raó, anirem al tribunal de Suïssa i, en últim terme, arribaríem al Tribunal dels Drets Humans d'Estrasburg" . Mestre ha volgut deixar clar que "La nostra afició és cívica sempre i no podem privar-la d'expressar els seus sentiments". Sembla ser doncs que el conflicte va per llarg.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat