Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 3 de d'octubre del 2012 | 15:45
Notícia

L'ANC fa una crida a omplir d'estelades els camps i estadis catalans

L'Assemblea ha instat els catalans a transmetre al món la voluntat majoritària del país d'esdevenir un estat independent a través dels estadis i pavellons de Catalunya.

Barcelona · L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida aquesta setmana a omplir d'estelades els camps, estadis i pavellons del país el proper cap de setmana 6 i 7 d'octubre.

L'ANC també ha instat els ciutadans del país a cridar "independència" a partir del minut 17 i el segon 14 en els partits que es juguin aquests dos dies. 

Tot i que la crida s'engloba a tots els estadis catalans, l'ANC ha fet especial esment al partit que es juga al Camp Nou aquest diumenge 7 d'octubre entre el FC Barcelona i el Madrid.

El partit serà retransmès a nivell mundial i seguit per desenes de milions de persones d'arreu del món, per la qual cosa l'entitat ha subratllat la "gran ocasió" que representa per a "fer visible la voluntat majoritària dels catalans d'assolir un estat independent".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat