Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 26 de de maig del 2014 | 18:21
Notícia · País Valencià

Marató cultural per l'escola en valencià el 31 de maig a Castelló de la Plana

La plataforma Castelló per la Llengua ha organitzat l'acte en el marc de la seva campanya A Castelló, triem valencià! en defensa de l'escola pública, de qualitat i en valencià.

Barcelona · El proper 31 de maig, des de les 17 hores i fins a la nit se celebrarà a Castelló de la Plana una marató cultural per l'escola en valencià, una iniciativa de la plataforma Castelló per la Llengua.
Aquesta marató pretén donar resposta a l'ofensiva privatitzadora i castellanitzadora del govern valencià a les aules de l'escola valenciana. La martató cultural és també una mostra de suport a les mobilitzacions contra la supressió d'aules a la pública i la imposició de l'ensenyament en castellà a alguns centres.

Més d'una desena d'artistes, grups de música i de cultura popular i associacions del món del lleure ja han confirmat la seva participació desinteressada en la marató cultural de Castelló, que busca atraure diferents tipus de públic i implicar les famílies i el món cultural castellonenc en la defensa de l'escola pública i en valencià. Si voleu donar suport a la iniciativa poseu-vos en contacte amb castelloperlallengua@gmail.com.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat