Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 2 de de setembre del 2010 | 16:45
Notícia · Política

Castells: "No vull un partit que es resigna a repetir el tripartit o fer de complement de CiU"

Barcelona · Replantejar la posició del PSC per tal que pugui esdevenir un partit central a Catalunya. Aquest és l'objectiu del Conseller d'Economia, Antoni Castells, que en declaracions a Rac1 ha manifestat que no vol que el PSC sigui "un partit que es resigna a repetir el tripartit o fer de complement de CiU, sinó un partit que lluita per la victòria i per ser majoritari i ser el partit central". Castells ha reiterat que les relacions amb el PSOE grinyolen i que fets com que el PSC no tingui veu pròpia a Madrid provoquen que no hagin "estat capaços d'ocupar la centralitat que el partit ha d'ocupar".

D'aquesta manera, el conseller d'economia ha reiterat que cal "construir un espai polític propi a partir del PSC i aquest espai polític ha de tenir per objecte aquest designi de ser el partit majoritari i que ocupa l'espai central a Catalunya i guanya per ell sol les eleccions". D'altra banda, Castells ha destacat que el fet de no anar a les llistes del seu partit va ser "una decisió personal fruit d'una reflexió política", però que tot i així participarà activament a la campanya per "per ajudar tant com pugui al president a tenir el millor resultat possible i si és possible guanyar".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat