Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 8 de de novembre del 2010 | 15:06
Notícia · Política

Carretero titlla d'estúpids els dirigents polítics que critiquen el viatge del Papa a Barcelona

Barcelona · "Hem de canviar Catalunya, no el món". Aquesta ha estat la línia argumental del dirigent de Reagrupament Joan Carretero en referència a la visita del Papa a Barcelona. L'exconseller ha explicat en una conferència al Nueva economía Forum que "hem de ser simpàtics i intel·ligents i millor seria no insultar ni al Vaticà ni als Estats Units-", i ha afegit que "si algun dirigent català és tan estúpid com per criticar el viatge del Papa no farem res". En aquest sentit, Carretero ha recordat que Lluís Companys deia que totes les causes justes del món tenen els seus defensors, però Catalunya només ens té a nosaltres.

El president de RCat ha continuat fent un aferrissada defensa dels Estats Units, i ha explicat que "tot i que no agradi a alguns progres d'aquest país, el país que més passaports dóna, el que més ajuda a la llibertat, són els Estats Units". "Ho sento pels que no els agradi", ha dit, però "hem de cercar que aquesta gent no vagi en contra nostra".

D'altra banda, Carretero ha explicat que no comprarà bons de la Generalitat, "entre d'altres coses perquè no em fio que tornin els diners".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat