Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de novembre del 2011 | 18:50
Notícia · Política

Elena i Obiols volen convertir Nou Cicle en un moviment polític

A l'estil de Ciutadans pel Canvi, la branca catalanista del PSC vol dotar-se d'estructura pròpia tot i mantenir la lleialtat a la formació.

Joan Ignasi Elena, el candidat del sector obiolista del PSC al congrés del partit d'aquest desembre, en què es determinarà l'equip que haurà de reconduir la nau 'socialista' en els propers anys, té clar que arribarà fins al final. Elena no vol unir candidatures perquè, diu, l'important és parlar i contrastar projectes. En aquest sentit, el candidat de la branca catalanista de la formació portarà al congrés les seves propostes basades en la renovació "radical" de la direcció, el grup propi al congrés o que els membres de la futura direcció del partit renunciïn als seus càrrecs als ajuntaments.

Paral·lelament, però, el sector de Joan Ignasi Elena i Raimon Obiols pretén convertir la fundació Nou Cicle en un moviment polític que els permetria dotar-se d'una veu pròpia i tenir més llibertat de moviments respecte a la direcció del PSC, tot i mantenir la lleialtat a la formació.

Tornant al Congrés, Joan Ignasi Elena té previst presentar les seves propostes aquest dimecres a l'acte 'Noves Respostes, per la idea més jove del món', que tindrà lloc aquest dimecres 30 de novembre a partir de les 18'30 hores al Teatre del Raval de Barcelona.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat