Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 25 de d'octubre del 2011 | 18:13
Notícia · Política

Nou Cicle recorda Maria Aurèlia Capmany

Nou Cicle, la plataforma més crítica amb el PSC i que està liderada per Raimon Obiols, ha organitzat un acte commemoratiu a la figura de Maria Aurèlia Capmany, en el 20è aniversari de la seva mort.

Imatge d'arxiu de Maria Aurèlia Capmany.

Barcelona · La tradició del catalanisme que Nou Cicle, la veu més crítica des de dins del PSC, sempre ha seguit inclou noms d'històrics membres del partit com Raventós, Maragall o Maria Aurèlia Capmany. Sobre Capmany, de la qual aquest any 2011 es compleixen vint anys des de la seva desaparició, Nou Cicle ha decidit homenatjar l'escriptora i política en un acte públic programat pel proper dimecres 2 de novembre, a les 7 de la tarda, a la Sala d'orquestra del Conservatori del Liceu (C/Nou de la Rambla, 86).


Nou Cicle ha decidit recordar Maria Aurèlia Capmany en forma d'homenatge públic que prengui com a principal objectiu l'evocació de la dimensió pública de la Maria Aurèlia. "Volem fer, també, una reflexió col·lectiva sobre el moment actual i el futur, mirant endavant tal com sens dubte ella hauria volgut que féssim" ha sentenciat la plataforma des d'un comunicat de premsa. A l'acte commemoratiu hi intervindran Anna Balletbó, Pia Bosch, Jordi Font i Raimon Obiols.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat