Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 24 de d'abril del 2015 | 17:38
Notícia

"Tinc prou experiència europea per dir-ho amb confiança: Catalunya serà un nou estat en la Unió Europea"

"Quanta més unitat en el procés, millor: els elements partidistes s'haurien de deixar de banda perquè el resultat del 27S no deixi cap dubte a la resta del món".

Barcelona · TribunaTV ha encetat aquest passat gener una sèrie d'entrevistes a diferents personalitats destacades del món polític, social, cultural i intel·lectual de Catalunya, per tal de prendre el pols al procés d'independència de Catalunya.

On som? Quin full de ruta cal seguir? Quines estratègies són necessàries? Llista única o diferents llistes amb programari comú? Al llarg de tot aquest 2015 TribunaTV emetrà un seguit d'entrevistes enfocades a donar responsta a aquests dubtes i a molts d'altres que sorgeixin en el camí cap a la llibertat del poble català.
Si nosaltres no tenim la suficient maduresa per ser el que volem, no ens resoldràn [el cas] des de fora"
Dins d'aquest cicle d'entrevistes, aquesta setmana TribunaTV ha entrevistat en exclusiva Marc Guerrero, vicepresident de l'ALDE Party i membre del CEN de CDC, qui ha dit estar convençut que Catalunya serà un nou estat en la Unió Europea: "Tinc prou experiència europea per poder-ho dir amb certa confiança: Catalunya serà un nou estat en la Unió Europea. N'estic completament convençut, és un cas únic".

"La clau fonamental --ha indicat Guerrero sobre el cas català en l'actualitat-- és, primer de tot, que els catalans decidim el que volem ser. Això vol dir un referèndum, unes eleccions... que clarament manifestin aquesta voluntat d'una gran majoria dels catalans".

Guerrero ha sentenciat que "calen aliats exteriors" però ha subratllat que "si nosaltres no tenim la suficient maduresa per ser el que volem, no ens resoldràn [el cas] des de fora": "Quanta més unitat en el procés, millor: els elements partidistes s'haurien de deixar de banda perquè el resultat del 27S no deixi cap dubte a la resta del món".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat