Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 30 de de gener del 2014 | 15:01
Recull de premsa

Álvaro: "La gent que ens observa des de Zuric ha entès que el moviment sobiranista és digne de ser considerat seriosament"

"El que està passant a Catalunya no és cap ficció, ni cap tacticisme partidista, ni cap bogeria col·lectiva, ni cap cortina de fum, ni cap malestar de temporada que s'esvairà amb amenaces".

L'escriptor francesc-Marc Álvaro ha indicat a un article que la gent que "ens observa fredament des de Zuric" i altres capitals "ha entès que el moviment sobiranista es proposa una meta molt difícil, però digna de ser considerada seriosament".

A l'article Els suïssos la veuen possible Álvaro ha continuat explicant que paga la pena recordar que el Govern de David Cameron, "per calmar els nervis dels mercats internacionals, ja ha fet saber que el Regne Unit assumirà la responsabilitat de tot el deute públic net escocès en cas que els escocesos votin sí a la independència" i que després Londres i Edimburg negociarien la part "proporcional i justa del deute britànic que l'Escòcia independent hauria d'assumir".

"Per evitar malentesos --ha continuat--, s'ha repetit que el Govern britànic complirà amb les condicions dels contractes de deute emesos passi el que passi. Un joc net que no practica pas el Govern del PP". Per això, l'autor de l'article ha sentenciat que el que està passant a Catalunya "no és cap ficció, ni cap tacticisme partidista, ni cap bogeria col·lectiva, ni cap cortina de fum, ni cap malestar de temporada que s'esvairà amb amenaces, amb silencis o amb la promesa de concessions vagues".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat