Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 6 de de maig del 2015 | 18:08
Recull de premsa

Bassas: "El sobiranisme és ple de persones informades i preparades"

"Avui, "catalanisme moderat" remet a patologia lleu, a excepció tolerable, a vergonyeta, i milions de catalans ja han passat aquesta pantalla".

El periodista Antoni Bassas ha dit a un article que el "canvi de xip" de milions de catalans des de la sentència del Constitucional del 2010 contra l'Estatut "convida a pensar si encara té sentit l'expressió "catalanisme moderat"".

"Perquè la immensa majoria --ha continuat-- de la gent que ha omplert manis els 11 de setembre i urnes el 9-N es percep a ella mateixa com a moderada. Són gent que ha vist que les seves demandes raonables de tota la vida només obtenen com a resposta el "no" de l'espanyolisme més immoderat, i ha conclòs que per aconseguir una vida digna l'única solució és una separació democràtica".

El periodista ha recordat el president del Círculo de Empresarios, qui va dir que "el sobiranisme és ple de persones informades i preparades". "Avui, "catalanisme moderat" remet a patologia lleu, a excepció tolerable, a vergonyeta, i milions de catalans ja han passat aquesta pantalla" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat