Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 27 de de desembre del 2012 | 17:42
Recull de premsa

Bosch: "Hem de donar suport a l'actual govern perquè pugui celebrar la consulta amb èxit. No podem fer el ridícul"

"S'ha d'explicar que l'actual ofec de les finances de la Generalitat està causat per la crisi econòmica i també per la política del govern espanyol".

La catedràtica d'economia a la UB, Núria Bosch, ha instat a un article a "explicar bé" als ciutadans de Catalunya les mesures del nou govern i a "no deixar-nos vèncer per les pors i els dubtes ni pels que lluitaran contra el dret a decidir que han de tenir tots els pobles".

L'autora de l'article al Diari Ara ha dit que en lloc de mostrar-nos "escèptics o desconfiar" del pacte de govern assolit "hem de donar suport a l'actual govern perquè pugui celebrar la consulta amb èxit" ja que "no podem fer el ridícul": "No podem donar aquest gust als unionistes."

Al mateix text, Bosch hi ha dit que s'ha d'explicar als ciutadans que els impostos "no s'estableixen per gust, sinó per evitar que les retallades siguin més grans" i ha recordat que l'actual ofec de les finances de la Generalitat està causat per "la crisi econòmica i també per la política del govern espanyol que hem explicat abans".

"Madrid vol fer-nos creure que ens ajuda prestant-nos diners a través del fons de liquiditat. Però aquesta és una gran trampa: després de fer una aportació anual de més de 16.000 milions d'euros a l'estat espanyol a fons perdut i que el govern central degui diners a la Generalitat, aquesta n'hi ha de demanar de prestats amb el pagament del corresponent interès" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat