Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 13 de de maig del 2014 | 19:19
Recull de premsa

Miró: "La gran coalició s'albira a l'horitzó com l'única manera de salvar els mobles"

"Rubalcaba la va clavar quan va dir que no respon a la cultura política espanyola [...]. Però això no vol dir que, davant l'amenaça de ser expulsats del poder, i animats pels poders econòmics, els grans partits no rubriquin el Gran Pacte de la Supervivència".

El periodista David Miró ha alertat d'una gran coalició PP i PSOE: "Les paraules de Felipe González poden ser una relliscada o poden obeir a un designi ocult, però no hi ha dubte que responen al clima general de pànic que recorre les files de l' establishment davant l'enfonsament d'allò que Joan Fuster definia, amb la seva gràcia característica, com eltinglado".

"La gran coalició --ha dit a l'article El gran pacte de la supervivència-- s'albira a l'horitzó com l'única manera de salvar els mobles mentre dura la crisi, amb l'esperança que les aigües retornin al seu curs bipartidista quan la tempesta amaini".

Miró ha continuat: "Si funciona a Alemanya, per què no a Espanya? Rubalcaba la va clavar quan va dir que no respon a la cultura política espanyola, més propícia a l'enfrontament que al consens".

Finalment l'autor de l'aticle ha conclòs que això "no vol dir que, davant l'amenaça de ser expulsats del poder, i animats pels poders econòmics, els grans partits no rubriquin el Gran Pacte de la Supervivència": "El temps ho dirà".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat