Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 5 de de desembre del 2013 | 18:19
Recull de premsa

Partal: "El tancament de RTVV és una vacuna magnífica"

"Després d'aquestes mobilitzacions, d'aquesta gran sacsejada moral, la pròxima televisió valenciana per força haurà de ser diferent i millor i el PSOE no podrà tornar a fer el que va fer fa vint anys."

El periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal, ha dit a un article que el tancament de RTVV "sembla que ha estat la gota final": "Des de divendres passat, el País Valencià viu en un estat d'irritació moral i política com feia dècades que no vivíem".

A l'article Fabra dimissió Partal hi ha dit que "no ha estat només el tancament de la ràdio i televisió públiques" sinó que la societat e4stà irritada al País Valencià per "com han fet" aquest tancament: "Contra tots, amb els vots només del PP, amb nocturnitat i traïdoria i fins i tot fent el ridícul".

L'autor de l'article ha continuat explicant que "molta gent s'ha preguntat com és possible que un govern siga tan maldestre a l'hora de fer el tancament d'una televisió" i ha sentenciat que "l'espectacle demencial de la nit i matinada de divendres ha provocat un atac de vergonya aliena respecte al Consell que passa factura".
Compromís i Esquerra Unida, molt probablement, hauran de pactar amb el PSPV-PSOE, i aquest no podrà tornar a fer el que va fer fa 20 anys"
Partal ha admès que per a molts valencians Canal 9 era una televisió "prescindible" però ha afegit que les darreres tres setmanes "durant les quals van poder treballar en llibertat, han demostrat que hi ha lloc per a una televisió pública valenciana" i que l'únic que li cal a aquesta és "que ho faça bé": "En qualsevol cas, això que ha passat és una vacuna magnífica. Tot indica que el pròxim govern agruparà les forces d'esquerra i nacionalistes".

"Compromís i Esquerra Unida, molt probablement, hauran de pactar amb el PSPV-PSOE --ha avançat--. Amb el mateix PSOE que va ensorrar Canal 9 des de l'inici. És en aquest sentit que parle de la vacuna". El periodista ha sentenciat finalment que després d'aquestes mobilitzacions al País Valencià i "d'aquesta gran sacsejada moral, la pròxima televisió valenciana per força haurà de ser diferent i millor i el PSOE no podrà tornar a fer el que va fer fa vint anys".Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat