Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 26 de de juliol del 2013 | 13:51
Recull de premsa

Rull: "Si fa tres-cents anys l'única opció era aguantar, avui l'única opció és decidir"

"És moment de recordar valors com la solidaritat i la dignitat d'aquells catalans que ho van donar tot. Des dels hospitals fins als voluntaris de les diverses companyies. Tota la ciutat fou una pinya sota les bombes".

El secretari d'organització de CDC, Josep Rull, ha indicat a un article que ara és "el moment de recordar valors com la solidaritat i la dignitat d'aquells catalans que ho van donar tot" durant el setge de 1714.

Rull ha continuat explicant a El dia que vam començar a guanyar que d'"aquella dignitat nacional i social n'hem de prendre exemple" ja que "només entenent el passat aspirem a decidir el nostre futur", i ha sentenciat qu a dia d'avui "la nostra única arma [...] és la democràcia" i que "la nostra força, la nostra munició, seran els vots": "És per això que volem eixamplar la majoria pel sí, perquè volem guanyar i perquè volem convèncer".

Finalment Rull ha sentenciat que no es pot permetre que "un país ric com el nostre no pugui tractar els seus ciutadans com es mereixen" i ha dit que governar el destí es fa amb l'objectiu de tenir "una societat més justa, perquè volem una Catalunya pròspera que ens permeti la igualtat d'oportunitats, perquè volem un país de benvinguda i sense fronteres".

"Ens van prendre les nostres llibertats amb la força de les armes fa tres segles, avui exercirem la nostra llibertat [...] Ser patriota avui, com sempre, és ser valent però, sobretot, ser generós amb els que han de venir darrere nostre. I, si fa tres-cents anys l'única opció era aguantar, avui l'única opció és decidir: fer un pas endavant i abraçar la llibertat" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat