Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de d'octubre del 2013 | 16:41
Crònica · Afers religiosos

Catòlics catalans contra la televisió episcopal espanyola

Un grup significatiu de catòlics catalans ha signat un document contra la cadena de televisió controlada per l'episcopat espanyol que encara presideix el cardenal Antonio Maria Rouco. El document, enviat a la Conferència Episcopal Espanyola, denuncia, en síntesi, "l'escàndol i la intoxicació mediàtica" de 13TV.

Considera que molts dels seus programes i tertúlies atempten a la democràcia, desfiguren Catalunya i les seves reivindicacions legítimes, i i perjudica el missatge cristià de l'Església catòlica. Els signants són Eugeni Gay, Josep Maria Cullell, Josep Miró Ardèvol, Francesc Torralba, Josep Maria Carbonell, David Jou i Jordi López Camps.

També, entre molts altres, el claretià Màxim Muñoz, president de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC) s'ha adherit a aquest document. En la mateixa línia de denuncia se situen Catalunya Religió que dirigeix Jordi Llisterri, i el blog In saecula saeculorum, d'Oriol Domingo, que es publica a La Vanguardia.

Fins i tot, el digital Germinans, controlat per sectors catòlics ultraconservadors, sosté que l'orientació i l'estil de 13TV atempta contra el catolicisme a Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat