Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 25 de de juny del 2015 | 17:27
Crònica · Afers religiosos

L'espanyolisme sense ètica atempta contra la convivència

Veus i actuacions del front espanyolista transgredeixen l'ètica política i atempten contra la convivència a la societat catalana i contra una futura relació cordial entre una Espanya sobirana i una Catalunya sobirana.

Barcelona · Un dels seus principals objectius és destruir el president Artur Mas.

Pablo Iglesias (Podemos) va passar per Barcelona i va acusar a David Fernández (CUP) d'abraçar-se amb el president Artur Mas (CDC). "Jo no ho faré mai", va dir l'home de la cueta que pocs dies després saludava servilment al rei. Iglesias, seguint les manipulacions de la caverna mediàtica espanyola i del ministre Jorge Fernández Díaz, ha dit que Mas té comptes a Suissa. Ja des del primer moment , però, s'ha demostrat que aquesta acusació era un informe fals de la unitat de delictes fiscals de la policia espanyola.

Com Iglesias, la seva delegada regional a Catalunya, Gemma Ubasart, ha estat una de les primeres en avisar que "en la campanya electoral del 27-S farem servir l'odi contra Artur Mas".

També Andrea Levy (nova vicesecretària d'estudis i programes del PP) es refereix al procés sobiranista català recordant els 12 mil morts a Kosovo. La Levy deu tenir informació privilegiada de qui serien els autors d'aquests assassinats.

El "jefe" nacional de Levy, Mariano Rajoy, pretén donar lliçons d'ètica política i pregunta als representants de Convergència, no als d'Unió que ara són amics seus, si els militants i votants de la CUP són bons catalans. La resposta es clara. La gent de la CUP es honrada i son bons catalans. Això no ho pot dir el partit de Rajoy perquè estan tan empastifats de corrupció que són uns mals espanyols.

Aquesta transgressió de l'ètica política es dona també  a Catalunya i això entorpeix el procés sobiranista. Fan el joc a l'espanyolisme sense ètica. Un personatge que desqualifica sistemàticament a Mas és Antoni Puigverd (La Vanguardia) que es presenta a si mateix com un comentarista entenimentat, polit i racional.

Els seus articles, com el titulat "Trapelleries", provoquen furor en la caverna mediàtica espanyola. Un altre personatge elogiat per aquesta caverna i pel molt catalanista i extraordinari dialogant Mariano Rajoy és Josep Antoni Duran Lleida (la UDC que no és la de Carrasco i Formiguera). Aquest fet parla per si mateix. Un altre cas és el de Teresa Forcades. La monja exclaustrada aviat tindrà el suport de la caverna si continua defensant l'estrambòtica idea de que el procés sobiranista s'ha de realitzar sense Convergència i sense Mas, el president imputat per impulsar el procés sobiranista.

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat