Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 10 de de maig del 2010 | 15:55
Crònica · Esport i Ciutadania

La feina ben feta

El Barça actual és l'enveja del món esportiu i el club viu instal·lat en el millor moment de la seva història. s innegable. Tan sols falta conèixer la resolució de l'era Laporta per tancar-ne la valoració. Però poques coses canviaran en el subconscient del culé d'aquí fins a finals de temporada.

En uns dies quedarà penjada la nota final de l'equip de futbol. I de l'equip de bàsquet. I de la resta de les seccions. El que ja es pot dibuixar és el llegat de Joan Laporta al capdavant de la institució, ara mateix amb moltes més llums que no pas ombres. Aquests últims mesos a Laporta se'l veu molt més relaxat i gaudint cada un dels minuts que li queden com a president. La feina ja l'ha fet. Ara tan sols ha de decidir si ho deixa -o li permeten deixar-ho- "tot lligat i ben lligat" o bé si s'aparta del club per dedicar-se en cos i ànima a una altra faceta de la seva vida.

En general, Laporta ho ha fet molt bé. L'equip de futbol tanca una temporada més que notable pendent de sumar el títol de lliga per allò del bon regust final -ja se sap que, al cap i a la fi, en l'esport el resultat és un tangible massa potent. L'equip de bàsquet ja supera la nota alta i si guanya la lliga superarà l'excel·lència. En handbol i hoquei patins -per completar les seccions professionals-, els equips fins ara han arribat ben lluny i també es pot parlar d'una bona temporada.

Més enllà dels resultats, però, la inèrcia marcada pel projecte actual deixa detalls de bon paladar que fan que l'orgull culé miri cap amunt. Un exemple. Els cinc jugadors del primer equip de futbol que van volar a corre-cuita fins a París per fer costat a l'equip de bàsquet mostra la implicació global de tots els protagonistes amb la institució. Tots, jugadors i aficionats, remen agafats de la mà. El club té en compte els seus actius. Ho va mostrar també a París amb la presència de velles glòries de la secció de bàsquet. Aquestes actituds marquen el camí a seguir. Si a sobre els resultats acompanyen, chapeau. Però de ben segur que aquest és el Barça que molts culés volen. I aquest és un dels pilars que sostenen l'èxit del projecte de Laporta. Qui vingui darrere seu ja té marcada la traça per fer la feina ben feta.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat